Feyza Civelek je spremna za novu sezonu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Jedna od serija koja je obeležila prošlu sezonu TV serija u Turskoj bila je Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Ovaj projekat se zaista istakao, a pažnju su privukli i glumci ove turske TV serije.

Feyza Civelek je spremna za novu sezonu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Foto Credits: Internet Haber

Među njima je i Feyza Civelek koja je tumačila lik po imenu Nilay.

Nilay je bila jedan od ženskih likova o kojima se najviše pričalo u prvoj sezoni zaista popularne TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Lik, koji je prvi put u njenoj glumačkoj karijeri istakao Feyzu Civelek, nastaviće da impresionira publiku i u drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti.

Neposredno pre snimanja druge sezone TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, glumica je otišla u San Francisko na odmor.

Odmor u San Francisku

Feyza Civelek, koja je na odmor otišla sa svojim bliskim prijateljima, posetila je mnoga turistička mesta u regionu. Navodeći da joj je stalo da otkrije nova mesta tokom odmora, Civelek je rekla:

„Moji odmori su provedeni uz malo sna i mnogo šetnje. Obično pokušavam da naučim o kulturi mesta na koja idem. I ranije sam dolazila u San Francisko sa porodicom, ali od tada je prošlo toliko vremena, a  napravila sam mnoga nova otkrića. Trudim se da otkrivam nova mesta u inostranstvu svake godine što je više moguće.”.

Glumica se odmorila, obišla neka sjajna mesta i kako ističe spremna je za povratak na set!

NOVO - Nova turska serija Kirli Sepeti uskoro na TV ekranima

By: TV Exposed