Sila Turkoglu - Mobing, pa nova serija?!

U  turskoj televizijskoj seriji Emanet, u kojoj je Sila Turkoglu dve sezone delila glavnu ulogu sa Halilom Ibrahimom Ceyhanom, prošle nedelje je izbila velika kriza.

Sila Turkoglu - Mobing, pa nova serija?!

Foto Credits: Haberler

Vest da je Turkoglu napustila seriju, nakon što je pristajala, odnosno imala ugovor za tri sezone, pre nego što je na dnevni red došlo finale druge sezone, odjeknula je kao bomba. Sada postoji veoma interesantna tvrdnja kada je u pitanju Sila Turkoglu.

Dok je nastavljena druga sezona dnevne serije Emanet koju je Karamel Yapim snimio za televizijski Kanal 7, otkriveno je da je glavna glumica Sila Turkoglu napustila tim pre finala aktuelne sezone. Producentska kompanija optužila je Silu da se ne pridržava ugovora, a mlada glumica Karamel Yapim za mobing! Ova vest je izazvala dosta pažnje, mnogi se pozivaju i na izvore bliske glumici, a šta je prava istina – veliko je pitanje.

U međuvremenu stigla je nova vest, nova informacija koja još uvek nije potvrđena. Prema ovoj tvrdnji, Sila je potpisao ugovor za projekat Duy Beni / Čuj me, koji će se prikazivati kao letnja serija na Star TV-u. Međutim, nema zvaničnog saopštenja o tome.

U narednom periodu će svakako biti zanimljivo pratiti razvoj obe situacije i kada je u pitanju mobing, ali i to da li će se ova mlada i veoma talentovana glumica pojaviti u novoj seriji već od ovog leta.

NOVO - Nova promena u seriji Hakim - može li situacija da se popravi?!

By: TV Exposed