Kerem Bursin – skandal na dodeli nagrada!

Turski glumac Kerem Bursin nagrađen je kao najbolji glumac 2020. godine na ceremoniji koju organizuje Yildiz Teknik univerzitet. Kada je dobio nagradu i sišao sa scene doživeo je veliku neprijatnost. Po silasku sa scene, voditelj je iznenada objavio kako je Kerem radio u teškim uslovima u toku prošle godine. Bili bi iznenađeni, ali prošle godine ...

Kerem Bursin – skandal na dodeli nagrada!

Turski glumac Kerem Bursin nagrađen je kao najbolji glumac 2020. godine na ceremoniji koju organizuje Yildiz Teknik univerzitet.

Kada je dobio nagradu i sišao sa scene doživeo je veliku neprijatnost. Po silasku sa scene, voditelj je iznenada objavio kako je Kerem radio u teškim uslovima u toku prošle godine. Bili bi iznenađeni, ali prošle godine je nastavio da radi dobijajući samo 120 hiljada turskih lira po epizodi nastavio je voditelj ceremonije da govori o popularnom glumcu. Kerem Bursin je u miru i tišini veoma brzo napustio halu.

Kerem Bursin na dodeli nagrada

Sutradan, domaćin ceremonije Bay Ji je objavio video snimak u kojem je objasnio šta se dogodilo. On je komentar Keremove plate okarakterisao kao šalu. Očigledno je da je prešao granicu i dalje u videu je zamolio Bursina da mu oprosti. Generalno, on voli Kerema i nikada ga ne bi povredio, rekao je na kraju snimka Bay Ji.

NOVO - Ceren Yilmaz o njenoj navodnoj novoj ljubavnoj vezi

By: TV Exposed