Serija Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona osvaja svet!

Serija Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona počela je da se emituje na Fox TV-u sa velikim očekivanjima i odvela je publiku u Tursku 1940-ih. Serija, koja priča o borbi radnika i njihovih šefova u rudnicima uglja u Zonguldaku i ljubavi koja deluje nemoguće, zaokružila je svoj ekranski život tako što je zbog niske gledanosti ušla u finale u 16. epizodi.

Serija Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona osvaja svet!

Foto Credits: Dizilah

Videli smo da je tim stvorio uspešan ambijent sjajnom produkcijom za seriju Kanunsuz Topraklar u kojoj su glavne uloge preuzeli Esra Bilgic, Ugur Gunes i Necip Memili. Utisak je i da publika u Turskoj nije dovoljno obratila pažnju na ovaj projekat, uprkos odeći, ukrasima i snazi priče.

Duo Esra Bilgic i Ugur Gunes takođe je opšte prihvaćen kao dobar serijski par, a interesovanje za ovaj par na društvenim mrežama ponovo je bilo veliko. Šteta što je TV serija Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona ostala ispod očekivanja po interesovanju i gledanosti u Turskoj.

Ipak, serija je veoma popularna van granica Turske. Međunarodnu distribuciju serije, koja će biti objavljena pod imenom Lawless Love, vodi Calinos Entertainment. U Izraelu gde projekat uskoro počinje se očekuje da će serija izazvati veliko interesovanje publike.

Međunarodna prodaja serije se nastavlja. Na poslednjem sajmu MIPCOM sklopljeni su prodajni ugovori sa 12 zemalja za seriju koja je bila veoma tražena širom sveta. Takođe je poznato da postoji plan da se serija emituje u čak 70 zemalja!

Posebno u latinoameričkim zemljama, serija Zemlje bez zakona izazvala je veliku pažnju publike, a nastavak njene prodaje u inostranstvu opisuju kao uspeh.

Ovo je još jedan primer da serija koja se možda i ne dopadne gledaocima u matičnoj zemlji može da ostvari veoma dobre rezultate u drugim državama.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Nil Keser prati komentare o sebi na društvenim mrežama

By: TV Exposed