Serra Ariturk u drugoj sezoni serije Kulup / Klub

Uskoro počinje snimanje dugo očekivane druge sezone turske serije Kulup / Klub, koja je privukla veliku pažnju kada je emitovana na Netflixu i koja je definisana kao „najbolja periodična drama ikada snimljena“.

Serra Ariturk u drugoj sezoni serije Kulup / Klub

Foto Credits: IMDB

U drugoj sezoni serije, glumačkoj ekipi se pridružuju dva imena koja zaista privlače dosta pažnje.

Serija Kulup / Klub, koja je izazvala veliki talas uzbuđenja u periodu kada je emitovana, imala je drugačiji pogled na ono što se dešavalo tokom događaja od 6. do 7. septembra, što je urezano u istoriju Republike Turske i koje se sećalo sa tugom. Uz to serija je impresionirala svojim šokantnim scenama. Posebno je gluma Saliha Bademcija dovela seriju do vrhunca, a uspešni glumac je napravio veliki skok u karijeri.

Nedavno je najavljena druga sezona serije Klub. Snimanje je počelo. Ovom vesti, koja je veoma obradovala publiku, donete su neke novine u glumačkoj ekipi. U drugoj sezoni, glumačkoj ekipi serije Kulup pridružili su se Halil Babur i Serra Ariturk, dvoje mladih glumaca koji su privlačili pažnju poslednjih godina.

Serra Ariturk, mlada glumica koja je zapravo muzičarka, preuzela je glavnu ulogu u TV seriji Kanala D Askin Tarifi / Recept za ljubav prošlog leta.

Askin Tarifi je bila prva produkcija Serre Ariturk koja je tada zakoračila u svet TV serija. Glumica, koja je delila glavnu ulogu sa Kadirom Doguluom, takođe je privukla veliku pažnju svojom glumom.

Čak i ako priča nije bila dugotrajna, Serra je po mnogim mišljenjima bila impresivna svojim uspešnim nastupom.

Očekuje se da će druga sezona serije Kulup / Klub, u kojoj će se između ostalih pojaviti ona i Halil, početi da se snima ovog meseca.

NOVO - Burcu Kara baš nema sreće!

By: TV Exposed