Tuba Buyukustun višestruko plaćenija od Neslihan Atagul!

Turski mediji bavili su se temom zarade glumice Tube Buyukustun u seriji Sefirin Kizi. Gotovo svi su složni da je iznos od 200 hiljada turskih lira po epizodi zaista (pre)veliki. Pogotovo kada se u obzir uzmu sve okolnosti. Nekima taj iznos i nije baš pouzdan, odnosno ne čini im se istinit. Brojka od 100 hiljada ...

Tuba Buyukustun višestruko plaćenija od Neslihan Atagul!

Turski mediji bavili su se temom zarade glumice Tube Buyukustun u seriji Sefirin Kizi.

Gotovo svi su složni da je iznos od 200 hiljada turskih lira po epizodi zaista (pre)veliki. Pogotovo kada se u obzir uzmu sve okolnosti. Nekima taj iznos i nije baš pouzdan, odnosno ne čini im se istinit. Brojka od 100 hiljada turskih lira je mnogo realnija po njihovom mišljenju. Pogotovo treba imati u vidu da velike zvezde imaju određen procenat od prodaje serije u inostranstvu. Zvanične informacije ipak govore drugačije. Po njima će Tuba Buyukustun zaista zaraditi 3 miliona turskih lira za 15 epizoda.

Uz to, poredili su zaradu dve glavne glumice u istoj seriji. Tuba Buyukustun u ovom projektu ostvariće skoro tri puta veću zaradu od Neslihan Atagul po epizodi serije. Neslihan je imala 70 hiljada turskih lira po epizodi.

NOVO - Funda Guray u seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed