Početak snimanja "Senke nad Balkanom 3" nepoznat

Glumac Andrija Kuzmanović popularnost je zapečatio ulogom inspektora Stanka Pletikosića u seriji “Senke nad Balkanom” koju je režirao Dragan Bjelogrlić. Glumac trenutno radi na dva projekta gde u seriji “Zlatno doba” igra glavnu ulogu , a u filmu “Toma” tumači lik menadžera Dragana Dakovića Drde. Anrija Kuzmanović je rekao: “U dogovoru sa Draganom Bejlogrlićem, odlučio sam se za ovu ulogu. On je uvek želeo ...

Početak snimanja "Senke nad Balkanom 3" nepoznat

Glumac Andrija Kuzmanović popularnost je zapečatio ulogom inspektora Stanka Pletikosića u seriji “Senke nad Balkanom” koju je režirao Dragan Bjelogrlić.

Glumac trenutno radi na dva projekta gde u seriji “Zlatno doba” igra glavnu ulogu , a u filmu “Toma” tumači lik menadžera Dragana Dakovića Drde.

Anrija Kuzmanović je rekao: "U dogovoru sa Draganom Bejlogrlićem, odlučio sam se za ovu ulogu. On je uvek želeo da bude menadžer, pa smo mu ovim dali omaž. Pripremamo jednu fenomenalnu seriju i film, prepune statista."

"Na setu imamo čudne frizure i ja se šalim kako sam plaćen po frizuri, ali to je jednostavno bilo takvo vreme. Bjela je sa Zoranom Lisincem, mladim rediteljem sa kojim prvi put radim, a koga moram da pohvalim, doneo holivudski pristup snimanju. Bez obzira što je Toma iz okoline Leskovca ili što se sve dešavalo u nekoj sredini socrealizma, ovaj film je holivudski. Atmosfera na setu pomalo je nostalgična. Non-stop slušamo Lepu Lukić, Tozovca, Kalezića, Tomu, Silvanu… Pritom, ja sam im svima menadžer. Deluje kao da smo non-stop u kafani, ali to i prija, jer imam lep osećaj na setu. Ipak, ne snimamo uz pravi alkohol, već uz razmućenu koka-kolu, sok od jabuke, višnje. Fingiramo alkohol"- izjavio je Kuzmanović.

Anrija Kuzmanović koji o Draganu Bjelogrlićukao kao režiseru ima samo pohvale dodaje: " On je čovek koji od malena radi kao glumac, a rediteljske sposobonsti dokazuje iz dana u dan. On jedan je kao četiri čoveka na setu. Vodi računa o svakom detalju, ume nekad da bude naporno, ali se sav trud na kraju isplati."

Međutim odgovor na pitanje kada će i da li će biti snimanja treće sezone serije “Senke and Balkanom”, ostaje tajna.

Andrija je dao samo nagoveštaj rekavši: " Ne mogu sa sigurnošću za sada ništa da kažem. Velika mi je želja da u trilogiji “Senke nad Balkanom” konačno zaokružim lik inspektora Stanka Pletikosića."

By: TV Exposed

NOVO - Kada stižu “Kamiondžije III” saznajemo…

NOVO - Uskoro film o Silvani Armenulić