Serija Uc Kurus / Tri novčića - dostajan završetak! (VIDEO)

Serija Uc Kurus / Tri novčića koja se emitovala na Show TV-u oprostila se od svoje publike 28. epizodom ​​u ponedeljak uveče. U stvari, serija je prikazana kao nastavak Cukura, ali iako je u prvi mah privukla pažnju potpuno drugačijim konceptom, nije dobila očekivane ocene.

Serija Uc Kurus / Tri novčića - dostajan završetak! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Ipak, to je bila produkcija koju je publika veoma cenila. Poslednju epizodu serije Uc Kurus / Tri novčića, koju potpisuje Ay Yapim, publika je takođe veoma dobro prihvatila. Iako je odsustvo nekih likova uznemirilo publiku, serija sa srećnim završetkom pružila je i zabavnu završnicu uz trbušni ples izveden u sceni venčanja.

Prva epizoda televizijske serije Uc Kurus, u kojoj glume Uraz Kaygilaroglu, Ekin Koc i Aslihan Malbora, počela je scenom venčanja. Činjenica da je i završna scena bila takva, na društvenim mrežama je dočekana rečima „Počelo je venčanjem, završilo se venčanjem, bilo je to dostojno finale.“.

Sa ovim stavom se slaže veliki broj fanova ove TV serije koja je ostavila zaista pristojan utisak.

Uzbudljive, zabavne, šarene slike priče, koja se dešava u romskom naselju, takođe su obeležile finale serije Uc Kurus / Tri novčića. Trenuci kada je Aslihan Malbora, koja je u seriji dala život Leyli, dugo zabacivala stomak bili su najzabavniji trenuci.

Ljudi sa kanala Show TV su za to pripremili i poseban video snimak. Ko nije gledao, evo prilike da pogleda o čemu se radi.

NOVO - Da li je turska serija Kus Ucusu / Let ptica opravdala očekivanja?

By: TV Exposed