Da li je turska serija Kus Ucusu / Let ptica opravdala očekivanja?

Birce Akalay je tumačila lik uspešne TV ličnosti Lale u seriji Kus Ucusu / Let ptica. Miray Daner je u ovom projektu u liku Asli, studentkinje koja od detinjstva gaji veliko divljenje prema Lale.

Da li je turska serija Kus Ucusu / Let ptica opravdala očekivanja?

Foto Credits: IMDB

U Netflixovoj seriji Kus Ucusu, u kojoj su dve glumice, jedna iskusna, a druga na početku karijere, igrale efektno, nova perspektiva došla je do koncepta lovljenog i lovca. To pokazuje snagu priče serije koju je napravila Asli, koja je odrasla diveći se Lale od detinjstva, ali sve zanemaruje kada je sretne, a njena osećanja se kreću ka mržnji.

Duo Birce Akalay i Miray Daner takođe je došao na dnevni red društvenih medija nakon što je serija Kus Ucusu / Let ptica objavljena na Netfliksu 3. juna. Birce Akalay, koja kaže da lik Lale ulazi u Aslin krug i da obe žene imaju situaciju koja utiče jedna na drugu, ponovo se ističe svojom impresivnom lepotom i talentom.

Miray Daner je, s druge strane, veoma uspešno oslikala osobu koja bi učinila sve da ostvari svoje ciljeve, kako svojom ambicijom, tako i inteligencijom. Daner, koja je izjavila da smatra da je srećna što je u etabliranom timu sa tako dobrim glumicama, rekla je: „Srećna sam što sam deo ove ekipe. To je bio projekat u koji smo svi verovali“, istakla je mlada glumica.

Kao i uvek sjajan u novoj ulozi bio je i Ibrahim Celikkol.

Kakvi su vaši utisci o ovoj turskoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Sevval Sem i Meryem Uzerli u istoj seriji?!

By: TV Exposed