Sevval Sem i Meryem Uzerli u istoj seriji?!

Pevačica i glumica Sevval Sam već 5 sezona dobija veliko priznanje sa likom Ender u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Sevval Sem i Meryem Uzerli u istoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Sevval, koja je uspešno dala život liku poput Ender tako što je skrenula u suprotni ugao posle serijskih likova na koje je publika navikla, skoro se poistovetila sa likom koji je nasmejao publiku i postao fenomen.

Zabavljajući se sa Ender kao karikaturalnim likom, Sevval Sam igra ovog lika, čija se radnja nikada ne završava, tako dobro da niko ne može da zamisli TV seriju Yasak Elmu bez nje. Zajedno sa Edom Ece, oni su gotovo nezamenljivi u seriji Zabranjena jabuka koja ima veliku bazu fanova.

Međutim, naravno, navodi se da će samo Eda Ece nastaviti u novoj sezoni u seriji, koja se očekuje u 6. sezoni, dok je tema Sevval Sam još uvek u nedoumici. Prema nekim informacijama iz bekstejdža, govori se da će glumica učestvovati i u 6. sezoni, ali još uvek nije dato zvanično saopštenje.

Priča se da će Sam preuzeti ulogu i u ambicioznoj seriji Ru, koja će se na leto snimati za Disney plus! Meryem Uzerli će tumačiti glavnu ulogu u seriji Ru, koja će se snimati u Izmir Urli. Ima njenog partnera u ovom projektu još uvek nije poznato.

NOVO - Dilan Cicek Deniz ima novi projekat?!

By: TV Exposed