Kerem Bursin drži vrh popularnosti kada su u pitanju turski glumci na društvenim mrežama

Sa serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja je počela u letnjem periodu, društvene mreže su prepune objava divljenja Keremu Bursinu.

Kerem Bursin drži vrh popularnosti kada su u pitanju turski glumci na društvenim mrežama

Foto Credits: IMDB

Intenzivne poruke obožavatelja širom sveta za mladog glumca dele se na platformama društvenih mreža. Mora se reći da je Kerem Bursin već nedeljama na vrhu liste „najpopularnijih muških glumaca“ koju pravi Adba TV.

Kerem Bursin ima veliku prednost u smislu da je dugo na vrhu ove liste, kao i da drži moć društvenih mreža tako što je nadmašio svog najbližeg rivala.

Iako projekat serije Ya Cok Seversen nije postigao veliki uspeh u gledanosti, svoju razliku pokazao je emitovanjem u više od 20 zemalja i snagom interakcije na društvenim mrežama. Naravno, pod snagom društvenih mreža leži velika podrška i ljubav fanova Kerema Bursina.

Can Yaman drugi, Mert Ramazan Demir treći

Prema istraživanju koje je sprovela Adba TV tokom nedelje između 16. i 22. avgusta, broj poruka podeljenih za Kerema Bursina bez retvitova iznosio je 53 hiljade 200.

Najbliži rival Kerema Bursina, Can Yaman, već nedeljama je na drugom mestu. Međutim, performanse interakcija koje Can Yaman može postići su daleko iza Kerema Bursina. Broj poruka podeljenih za Cana u periodu od jedne nedelje iznosio je 21 hiljadu 600.

Treći na listi je Mert Ramazan Demir, koji je napravio veliki prodor u karijeri sa TV serijom Yali Capkini.

Evo i kompletne rang liste.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Čekaju nas velike promene u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed