Čekaju nas velike promene u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

Odlučeno je da se nastavi serija Cop Adam / Čiča Gliša, koja je prošle sezone emitovana na Star TV-u i privukla veliku pažnju.

Čekaju nas velike promene u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

Foto Credits: IMDB

Bili smo svedoci da je prva sezona serije Cop Adam / Čiča Gliša, u kojoj glume Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan, stvorila jaku lojalnost publike.

Iako je s vremena na vreme bilo problema u pogledu gledanosti, serija Cop Adam je svojom drugačijom pričom takođe uspela da stvori odličnu interakciju i privuče publiku.

Uzbuđenje je povećala činjenica da će scenario biti obnovljen u drugoj sezoni serije. Naročito sa promenom scenariste, očekuje se da će nova sezona TV serija Cop Adam biti mnogo drugačija od prve sezone.

Sa obnovljenom pričom, obožavaoci Elcin Sangu i Engina Altana Duzyatana čekaju emotivniju, tečniju i priču punu iznenađenja.

Promene i u glumčakoj ekipi

Glumačka postava serije Cop Adam / Čiča Gliša, čije snimanje se očekuje uskoro, takođe doživljava značajne promene.

Postoji očekivanje da šest glumaca, odnosno likova iz priče u prvoj sezoni neće biti u novoj sezoni, a pravac serije će biti promenjen novim likovima. Odluka da o rastanku nakon problema sa Denizom Madanogluom, bivšim scenaristom serije i dogovor sa Mericem Demirajem takođe je bio znak velike promene u projektu Cop Adam.

Događaji puni akcije očekuju Tamera i Peri likove u novoj eri. Ono što će Tamer i Peri uraditi sa otmicom takođe će oduševiti publiku.

Sve to gledaćemo već u septembru koji je sve bliži.

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Nova najava serije Dilek Tasi / Kamen želja podigla interesovanje na još viši nivo

By: TV Exposed