Nova najava serije Dilek Tasi / Kamen želja podigla interesovanje na još viši nivo

Objavljena je druga promocija nove, veoma ambiciozne serije Kanala D Dilek Tasi / Kamen želja, koja se sprema da dočeka publiku u novoj sezoni.

Nova najava serije Dilek Tasi / Kamen želja podigla interesovanje na još viši nivo

Foto Credits: Haberler

U pitanju je serija sa kvalitetnom pričom i koja zaista zauzima mesto među najambicioznijim serijama sezone, odnosno serijama od kojih su najveća očekivanja.

Za produkciju projekta je zadužena kompanija Pastel Film i a na poziciji producenata su Yasar Irvul i Efe Irvul. Novu TV seriju Dilek Tasi / Kamen želja režira Altan Donmez.

Veliku buku je izazvalo i drugo predstavljanje projekta Dilek Tasi, koje je svojim prvim predstavljanjem izazvalo radoznalost. Promocija serija koja prikazuje radnju koja se održava u Istanbulu 80-ih godina prošlog veka i sa svim svojim realizmom opisuje depresivna vremena tog perioda, dobila je veliko priznanje čim je objavljena.

Dobar glumački kadar

Mnogo se pričalo o scenama u kojima je Mustafa odveo Figen od događaja držeći je za ruku.

Glavne uloge serije, o kojoj će se takođe govoriti zbog njene snažne produkcije dele Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay.

U seriji, koja govori o priči smeštenoj u osamdesete godine, učestvuju uspešna imena kao što su Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibasi, Elif Dogan, Cicek Diligil, Engin Yuksel i Afra Karagoz.

Scenario serije je napisao Can Sinan. Sa svojim dramskim scenarijem i uspešnom glumačkom ekipom, projekat Dilek Tasi će uskoro početi na Kanalu D.

NOVO - Da li će serija Arka Sokaklar moći da ugrozi Kizilcik Serbeti i Yali Capkini?!

By: TV Exposed