Tračevi o ljubavnim aferama Hilal Altinbilek...

O glumici Hilal Altinbilek se često iznose razne ljubavne priče. A koliko vidimo ima ih dosta… Njeno ime do nedavno se spominjalo sa Kubilay Akom, njenim kolegama Ugurom Gunesom i Keremom Alisikom. Međutim, Hilal je negirala sve ove navode. Glumica, koja je na dva dana napustila set i došla u Istanbul, rekla je da zato ...

Tračevi o ljubavnim aferama Hilal Altinbilek...

O glumici Hilal Altinbilek se često iznose razne ljubavne priče. A koliko vidimo ima ih dosta...

Njeno ime do nedavno se spominjalo sa Kubilay Akom, njenim kolegama Ugurom Gunesom i Keremom Alisikom. Međutim, Hilal je negirala sve ove navode. Glumica, koja je na dva dana napustila set i došla u Istanbul, rekla je da zato što je bila u Adani ne može mnogo da prati takve tračeve. Kada je videla šta se priča, pokušala je da to i demantuje objavama na društvenim mrežama.

Objašnjavajući da svi ljubavni navodi o njoj nisu tačni, glumica je na tvrdnju da je živela sa kolegom Keremom Alisikom, odgovorila rekavši da on živi sa porodicom.

Izjavila je da više ne zna kako da odgovori na takve navode i da veoma zamera štampi. Međutim tračevima nema kraja, pominju je i sa sinom Oye Aydogana, Gururom Aydoganom. Prema vestima Milliyet Caddea, njih dvoje su viđeni zajedno.

Hilal Altinbilek, koja je rekla „Gurgur i ja smo samo prijatelji“, negirala je ovu ljubavnu tvrdnju.

By: TV Exposed

NOVO-Nurgul Yesilcay objavila sliku sa svojim bratom (FOTO)