Ozge Ozpirincci ne krije svoju ljubav

Turski glumački par Ozge Ozpirincci i Burak Yamanturk, koji su zajedno dugi niz godina, iznenađujuće su se venčali prošle godine pre nego što im se rodila kćerka Merkan.

Ozge Ozpirincci ne krije svoju ljubav

Foto Credits: haber7

Ozge Ozpirincci i Burak Yamanturk su u šestom mesecu glumicine trudnoće formalizovali svoju vezu jednostavnom ceremonijom venčanja kojoj je prisustvovalo 20 ljudi u Bozburun Yacht Clubu u septembru prošle godine. Poznati turski par, koji je prošlog decembra uzeo kćerku u naručje, ostavio je godinu dana iza sebe u braku. S vremena na vreme, par, koji zajedno deli romantične objave na društvenim mrežama, očara svoje fanove.

Ozge Ozpirincci stekla je ime svojim poslednjim romantičnim delom. Burak Yamanturk je 23. decembra napunio 39 godina. Ozpirincci je obeležila rođendan svog muža. Ispustila je belešku „Srećno“ i stavila emotikone u obliku srca.

Ozge, koja trenutno nije uključena u projekat, brine o svojoj ćerki Merkan. Ime glumice se nedavno pominjalo kao partner Kivancu Tatlitugu u TV seriji Aile / Porodica, koja je tek počela sa pripremama. O seriji je postignut dogovor, a glumica se čak i oglasila o tome. Dok su fanovi glumice pomno pratili razvoj događaja, vest je bila iznenađenje.

Vest da će Serenay Sarikaya biti glavna ženska glumica u seriji pojavila se u štampi. Izbor Sarikaye u poslednjem trenutku za lik Devina u seriji Hakana Bonomoa ostao je upamćen i kao velika neprijatnost za Ozge Ozpirincci.

NOVO - Aslihan Guner puna hvale za njen novi film! (VIDEO)

By: TV Exposed