Aslihan Guner puna hvale za njen novi film! (VIDEO)

Turska glumica Aslihan Guner postala je glavna ženska uloga u filmu Prestij Meselesi / Afera Prestiž, koji je pripremljen kao priča o kompaniji Prestij Music, koja je ostavila traga u turskoj muzičkoj istoriji.

Aslihan Guner puna hvale za njen novi film! (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Film sadrži debitantsku priču veoma poznatih pevača, od 1990.-ih do danas. Jedan od detalja po kojima se film izdvaja je to što je reč o projektu u kome su ispričane strasti umetnika, uključujući Ozcana Deniza, Haluka Leventa i Mahsuna Kirmizigula i njihova borba za život i karijeru.

Aslihan Guner je dala važan komentar na konferenciji za novinare o filmu, koji će biti objavljen 3. februara 2023. godine. Glumica je izjavila da je bila uključena u veoma dobar posao i rekla da će njeni fanovi želeti da pogledaju ovaj film nekoliko puta. Aslihan je dodala:

„Veoma mi se dopao. Gledali smo ga dva ili tri puta, ali to je trejler za gledanje više puta. Mislim da će se film gledati više puta. Jer, u filmskom smislu, stavlja publiku u taj magični svet, poput 3D. Iako sam bio uključena, gledala sam to kao gledalac i bila sam veoma impresionirana.”.

Govoreći na sastanku na kojem je predstavljen trejler filma, Aslihan Guner je takođe izjavila da je veoma impresionirana pričom. Mahsun Kirmizigul, koji je napisao i režirao priču o filmu Prestij Meselesi, pridaje veliki značaj ovom projektu, u kojem je ispričana i priča o njegovoj karijeri.

NOVO - Nur Surer se oprašta od serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed