Sukru Ozyildiz najavio novi projekat

Turski glumac Sukru Ozyildiz je tumačio lik superheroja u seriji Akinci objavljenoj 2021. godine, ali je ova priča, koja je prikazana različitim tehnikama snimanja, ostala projekat od 20 epizoda.

Sukru Ozyildiz najavio novi projekat

Foto Credits: IMDB

U periodu nakon toga, Sukru Ozyildiz, koji je samo kao gostujući glumac učestvovao u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, nije se pojavio ni u jednoj drugoj seriji. Glumac, kog obožavaoci čekaju da se vrati na televizijski ekran sa novom serijom, najavio je da ih čeka iznenađenje, ali nije želeo da iznosi detalje.

Ozyildiz, koji je preuzeo glavnu ulogu sa Demet Ozdemir u filmu Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, takođe je učestvovao u drugom delu filma koji je snimljen letos. Netflix još nije objavio kada će novi film, Ask Taktikleri 2, biti objavljen.

Poznati glumac, koji je sreo novinare na ulici, preneo je lepu vest svojim obožavaocima: „Uskoro nešto treba da počne, ali ne mogu da dam izjavu trenutno.”.

Hoće li se Sukru Ozyildiz vratiti na televizijski ekran ili će raditi digitalni projekat? Glumac se uporno uzdržava od detalja. Što se tiče izbora platofmi na kojima će učestvovati, Ozyildiz je objasnio koliko je brzo došlo do promene redosleda: „Svaki medij ima svoju dinamiku. Naravno, digitalna okruženja izgledaju malo slobodnija. Ali mi smo u veoma prelaznom periodu. Razlika između pre godinu dana i godinu dana kasnije je isto koliko i razlika između pre 10 godina. Sve se tako brzo razvija.”.

NOVO - Murat Unalmis emotivnom objavom proslavio dvostruki praznik (FOTO)

By: TV Exposed