Bloodshot (2020) - Novi Filmovi

Bloodshot predstavlja mix akcije, drame i naučne fantastike. Premijerno je prikazan 13. marta 2020. godine ( u SAD). Priča prati lik vojnika po imenu Rej Garison koji je preminuo, vraćen u život, “unapređen” i sada ima moći poput superheroja. Bloodshot je film zanosnovan na istoimenom stripu Valiant Comics. Zamišljen je da bude prvi u nizu ...

Bloodshot (2020) - Novi Filmovi

Bloodshot predstavlja mix akcije, drame i naučne fantastike. Premijerno je prikazan 13. marta 2020. godine ( u SAD).

Priča prati lik vojnika po imenu Rej Garison koji je preminuo, vraćen u život, "unapređen" i sada ima moći poput superheroja. Bloodshot je film zanosnovan na istoimenom stripu Valiant Comics. Zamišljen je da bude prvi u nizu filmova smeštenih u kinematografskom univerzumu Valian Comicsa.

Reditelj filma je Dejv Vilson, scenario su pisali Džef Vadlov i Erik Heiserer. Budžet za snimanje ovog filma je iznosio 45,000,000 dolara.

Glavnu ulogu tumači Vin Dizel (vojnik Rej Garsion) a tu su i Eiza Gonzales i Sam Heughan u važnim ulogama u filmu, Osim njih igraju još Tobi Kebel, Gaj Pirs, Lamorn Moris, Aleks Hernandez i drugi. Film traje 109 minuta.

Filmski kritičari su došli do "formule" kako je nastao ovaj film: 'Bloodshot' Formula: Wolverine + RoboCop x 'Memento'

Radnja filma:

Rai Garrison, elitni vojnik koji je poginuo u bitci, oživljen je naprednom tehnologijom. Ona mu omogućava sposobnost nadljudske snage i brzog zaceljenja. Sa svojim novim sposobnostima on kreće u potragu za muškarcem koji je ubio njegovu ženu, ili bar onom za koga veruje da je ubio njegovu ženu. Ubrzo dolazi do saznanja da se ne može verovati svemu onome što sazna i nauči. Pravo pitanje je: Da li on uopšte može verovati sebi?

Zbog pandemije koronavirusa koja zatvara bioskope širom sveta, Sony je najavio da će film biti dostupan digitalno na zahtev samo nekoliko nedelja nakon što je premijerno prikazan u bioskopu.

By: TV Exposed