Melisa Asli Pamuk ima nekoliko novih projekata

Pred Melisom Asli Pamuk je izuzetno naporna sezona. Glumica vredno radi na novom projektu, a potpisala je ugovore i za nove uloge.

Melisa Asli Pamuk ima nekoliko novih projekata

Foto Credits: Haber Global

Trenutno, Melisa Asli Pamuk snima novi film pod nazivom Sen Buyumeye Bak za kompaniju Taff Pictures, koji će biti objavljen na digitalnoj platformi Netflix.

Njen partner u ovom projektu je Kaan Urgancioglu. U pitanju je drugi deo film koji se zove Sen Yasamaya Bak | U dobrim rukama.

Snimanje drugog dela filma bi trebalo da se završi sredinom avgusta, nakon čega će glumica otići na kraći odmor. Melisa Asli Pamuk je isplanirala odmor u Holandiji, sa željom da poseti svoju porodicu.

Novi filmovi

Posle odmora glumica će početi rad na novom projektu, odnosno novom filmu.

Nakon povratka iz Holandije, Melisa Asli Pamuk pridružiće se snimanju filma "SCOTOE", koji će producirati i čiji je scenario napisao Sinan Ergolu.

Tu nije kraj. Melisa će glumiti jednu od žena Cema Karadjaji u filmu koji će se snimati a ispričaće priču o životu ovog muzičara. Snimanje ovog projekta počeće u septembru.

Pored svojih glumačkih uloga, Melisa je i zaštitno lice brenda donjeg veša Suven i ima potpisan ugovor sa svetski poznatim brendom nakita. Tako da je i tu očekuju reklamna snimanja.

Plus na sve to, očekuje se i neka njena nova serija…

NOVO - Furkan Andic glavni glumac nove serije Yildizlar Bana Uzak

By: TV Exposed