Kaan Urgancioglu i Melisa Asli Pamuk u istom projektu!

Glumica Melisa Asli Pamuk biće ispred kamere sa Kaanom Urganciogluom, sa kojim je ranije delila isti set u TV seriji Kara Sevda, na snimanju dugometražnog filma za Netflix tokom leta.

Kaan Urgancioglu i Melisa Asli Pamuk u istom projektu!

Foto Credits: Internet Haber

Melisa Asli Pamuk, koja je u sezoni 2022-2023 tumačila glavnu ulogu u seriji EGO - Erkege Guven Olmaz bila je ispred kamere sa Alperenom Duymazom, sa kojim je takođe ranije glumila.

Projekat EGO je trajao samo 13 epizoda, a uprkos svim naporima fanova, kritikovan je i neuspeh Fox TV-a, koji nije želeo da nastavi seriju.

Melisa Asli Pamuk, koja je odlučna da radi tokom leta, srećna je što će se ponovo sresti sa Kaanom Urganciogluom u svom novom filmskom projektu. Sjajna glumica je izjavila da je na snimanju mogla da doživi mnogo različitih emocija sa Urganciogluom, kojeg je imala priliku da izbliza upozna tokom serije Kara Sevda, i rekla:

„Ranije smo igrali brata i sestru, bilo je to veoma prijatno vreme za mene. Biće mi veoma prijatno da igram sa Kaanom, veoma sam uzbuđena. Bili smo veoma dobri, meni je bilo veoma lako, njemu nadam se veoma prijatno.”.

Prijatna atmosfera na setu

Navodeći da je prijateljica sa svojim partnerima iz serije i filmova i da je važno da se upoznaju, Melisa Asli Pamuk je podsetila da je sličan proces bio i sa Alperenom Duymazom u seriji EGO.

Poznata glumica je rekla:

„Znamo se, manje-više je očigledno kakvu ćemo predstavu izvesti. Možemo se lako slagati i sve dogovoriti, zato volim da budem na snimanju sa njima, prijatno mi je.“.

Navodeći da je ona osoba od poverenja i da to treba da oseti, Melisa Asli Pamuk je izjavila da se mnogo prijatnije osećala na snimanju sa svojim bivšim partnerima iz projekata, kojima je verovala.

U narednom periodu biće otkriven naziv njihovog novog filma, cela glumačka ekipa ali i neki novi detalji.

NOVO - Sevval Sam o muzici

By: TV Exposed