Sevval Sam o muzici

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja se ističe kao najuspešnija serija Fox TV-a u poslednjih nekoliko godina, napravila je finale i oprostila se od publike na kraju 6. sezone.

Sevval Sam o muzici

Foto Credits: Haberler

Sevval Sem, koja je imala veoma uspešan proces sa likom Ender u priči ove turske serije, takođe je doživela stabilan proces kao jedno od imena koje je nastavilo da bude godinama na setovima i da se susreće sa publikom na ekranu.

Ali era projekta Yasak Elma / Zabranjena jabuka je završena.

Sevval Sam, koji nije pravila pauzu od svojih koncerata tokom ovog perioda i nikada nije prekinula njen odnos sa muzikom, govorila je o različitim odrazima svakog iskustva u njenom životu.

Poznata glumica je objasnila da je pored kraja serije, počela sasvim nova era u njenom životu.

Proces otkrivanja

Pominjući da je ušla u drugačiji proces sa svojim umetničkim identitetom, glumica je rekla:

„Sve što radim je paralelna fikcija u mojoj životnoj priči. Kako učite i doživljavate život, to se odražava u muzici i glumi. Tamošnja otkrića odražavaju se u mom životu. Stoga ću imati nove procese otkrivanja u svom životu.”.

 Poznata glumica održala je rok koncert i pevala pesme u turskom stilu. Napomenuvši da joj je ova ideja pala na pamet prošle godine, glumica je rekla da ideje dolaze iznutra i da je volela da ih prati.

Sevval Sam je ovim rečima objasnila šta je želela da uradi:

„Malo narušimo navike, izađemo iz tih zona udobnosti, malo ih ponovo otkrijemo, sve ove pesme ostavile su trag na nama. Cela priča su pesme koje su ostavile trag u našim sećanjima i potpisale naše živote.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sevval Sam (@sevvalsam)

NOVO - Serija Donence počinje 4. jula

By: TV Exposed