Lik Tolge Saritasa u novoj seriji će završiti u zatvoru?!

Pre nekoliko dana je potvrđena vest da će se turski glumac Tolga Saritas pojaviti u novom projektu. Reč je o novoj seriji kompanije Ay Yapim.

Lik Tolge Saritasa u novoj seriji će završiti u zatvoru?!

Foto Credits: Haberler

Tolga Saritas će tumačiti jednu od glavnih uloga u seriji pod nazivom Bir Gece Ansizin / Jedne noći iznenada. Scenario za ovu seriju pišu Gokhan Horzum i njegova supruga Ekin Atalar. Režiser na projektu će biti Cagri Bayrak. Poznati su i neki detalji radnje ove nove turske serije.

U centru priče biće porodica Saruhanli. Pratićemo život Emina Saruhanlija koji je godinama živeo u Anatoliji. Njegov život se drastično menja pri padu aviona. Tolga Saritas će u seriji Bir Gece Ansizin tumačiti lik Kadira Saruhanlija, jednog od Eminovih sinova. Između Kadira i Emina je prisutan određeni konflikt. Problemi između sina i oca će postati sve veći i dovešće do toga da Kadir završi u zatvoru.

Ovo su naravno samo neki od detalja radnje nove serije koji su postali poznati. U narednom periodu znaćemo mnogo više o samoj seriji ali i o glumcima koji će se pojaviti u ovom novom projektu.

NOVO - Burcu Biricik o seriji Camdaki Kiz | Devojka iza stakla

 By: Milt-TV Exposed