Serija Tuzak – utisci dobri, gledanost mala!

Serija Tuzak / Klopka oduševila je publiku svojom prvom epizodom na ekranu tv8. Problem koji se tu pojavio je da je mali broj ljudi uopšte gledao seriju.

Serija Tuzak – utisci dobri, gledanost mala!

Foto Credits: Haberler

Od prve epizode ​​se shvatilo da su Akin Akinozu i Bensu Soral bili veoma dobar izbor za glavne uloge. Dok su gledaoci dvoje glumaca pripisivali jedno drugom, odnosno istakli njihovu sinergiju, gledanost serije Tuzak / Klopka, koja je bila znatno niža od očekivanja, bačena je u drugi plan. Bilo je toliko pozitivnih postova o seriji na društvenim mrežama da je interesovanje za Akina Akinozu i Bensu Soral, dvoje glavnih glumaca serije Tuzak, koja je u poslednje vreme na dnevnom redu, sve veće. Gledaoci, koji komentarišu u svakom smislu, od muzike, scenarija i glumačke ekipe do tečnosti priče, gledaju na seriju pozitivnim pogledom.

Ocene prve epizode ​​projekta Tuzak / Klopka su nažalost, bile ispod proseka u svim kategorijama. Čak se može reći da je to bilo razočarenje. Ipak, oči publike su fascinirane serijom. To je dovelo do toga da opasnost u rezultatima rejtinga padne u drugi plan na društvenim mrežama. Ako se drugom epizodom serije Tuzak ne barem postigne prosečna gledanost, pozitivna atmosfera može da preraste u negativnu.

Obožavaoci serije, kojima se veoma dopalo partnerstvo Akina Akınozua i Bensu Soral i rekli su da će sa interesovanjem gledati priču, sada sa nestrpljenjem očekuju sredu uveče.

Svi se nadaju da će doći i do pozitivnih pomaka kada je reč o rejtingu…

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Hande Ercel o povratku u serije

By: TV Exposed