Hande Ercel o povratku u serije

Turska glumica Hande Ercel primećena je od strane pripadnika medija u Etiler distriktu. Tom prilikom dala je novi, kratak intervju.

Hande Ercel o povratku u serije

Foto Credits: DiziCentral

Glavna tema novog intervjua koji je dala Hande bio je njen potencijalno novi posao, odnosno njena uloga u nekoj novoj seriji ili filmu. Jedan od novinara je pitao prelepu glumica kada će se vratiti nekim novim projektom. Ercel je imala spreman odgovor i izjavila: “Čekam pravo vreme i pravi projekat. Scenario mora da me ubedi.”. Tako da po svemu sudeći glumica još uvek nije izabrala svoj novi projekat.

Ranije je bilo reči da je Hande Ercel trebala da bude jedna od glavnih glumica serije El Turco koja se radi za digitalnu platformu Disney Plus, čije je snimanje počelo a u kojoj glavnu ulogu tumači Can Yaman. Do te saradnje nije došlo, a zapravo nikada nismo ni dobili zvanične informacije da je to istina. Ne bi bilo iznenadjenje da je ta cela vest proizvod mašte turskih medija. Uostalom, ne bi ni bilo prvi put.

Hande Ercel se nakon završetka serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj je tumačila glavnu ulogu sa Keremom Bursinom nije pojavljivala u novim projektima. Tačnije, glumica uživa u svetskoj slavi ove serije, provodi vreme sa nećakinjom koja ima zdravstvenih problema, ali i radi reklamna snimanja i fotografisanja za brendove ćije je zaštitno lice. Najnovija fotografija ju je Ercel objavila na Instagramu je sa fotografisanja za Atasay Jewelry i Marie Claire Turkiye.

Evo i pomenute objave koja dobija veliki broj lajkova i pozitivnih komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Kenan Imirzalioglu o vesti o navodnom razvodu i izjavi Farah Zeynep Abdullah

By: TV Exposed