Kenan Imirzalioglu o vesti o navodnom razvodu i izjavi Farah Zeynep Abdullah

Turski glumac Kenan Imirzalioglu primećen je od strane novinara u Etiler području. Popularni glumac je po izlasku iz frizerskog salona dao kratak intervju pripadnicima medija.

Kenan Imirzalioglu o vesti o navodnom razvodu i izjavi Farah Zeynep Abdullah

Foto Credits: RiriNano

Kenan Imirzalioglu je govorio o nekoliko tema. Najpre se dotakao glasina o tome da se razdvaja od svoje supruge. Kenan je rekao da su to prave gluposti i da ne postoji ništa ni slično tome. Potom su usledila pitanja novinara.

Najviše ih je zanimao stav Imirzalioglu o izjavi Farah Zeynep Abdullah, koja je rekla da se glumice za serije biraju kao paradajz u marketu, odnosno da se traže samo lepa lica na ekranu. Kenan se na ovu temu nasmejao i rekao da bi voleo da čuje te reči direktno sa usana od Farah i da bi tek onda mogao da ima stav. Ovako nema šta da kaže po tom pitanju. Kada su pripadnici medija insistirali da je glumica to zaista rekla, Kenan Imirzalioglu je rekao da ne misli tako i da po njegovom mišljenju nije kao što je predstavljeno.

U proteklom periodu pominjalo se da će Kenan raditi na novoj seriji na Fox TV-u. Kako pišu turski mediji pregovori su u poodmakloj fazi. Priča se da bi Imirzaliogluove partnerke u seriji mogle biti Cansu Dere ili Deniz Cakir. Ostaje da se vidi koliko u svemu tome ima istine. Glumac ovog puta nije govorio na tu temu.

NOVO - Pozitivni utisci nakon start turske serije Hayat Bugun / Život danas

By: TV Exposed