Dobar start nove sezone serije Arka Sokaklar

Arka Sokaklar, koja je godinama osvajala mnoge prve nagrade na ekranima Kanala D i dugo bila u vrhu gledanosti, poslednjih godina traga za svojim dosadašnjim uspesima.

Dobar start nove sezone serije Arka Sokaklar

Foto Credits: IMDB

Serija Arka Sokaklar, koja je 18. sezonu započela potpuno drugačijom atmosferom, izmenila glumačku ekipu i preuzela produkciju Kanala D, ponovo je počela.

Sa nestrpljenjem su se iščekivali i rezultati rejtinga TV serije Arka Sokaklar, koja ispunjava dobrim raspoloženjem kuće detektivskim pričama izlaskom pred publiku petkom uveče.

Možemo reći da je serija, u kojoj glume Zafer Ergin, Ozgur Ozan, Ilker Inanoglu i Ozan Cobanoglu, dobro počela sezonu.

U total kategoriji rejtinga, gde je serija ambiciozna, čini se da je važan uspeh postići ocenu oko 4. To što letnji dani još nisu prošli i što je TV serija Arka Sokaklar osvojila prvo mesto sa dobrim rejtingom u total kategoriji u vreme kada još nije počeo proces povratka na televiziju, bila je dobra vest i izvor motivacije.

Očekuje se porast brojki

Serija, koja je zauzela četvrto mesto u grupi AB, zauzela je drugo mesto u ABC1 grupi rejtinga.

Očekuje se da će ovi rezultati doći do boljih brojki tokom sezone. Podrazumeva se da će učešće Mustafe Ustundaga, Hasana Deniziyarana, Cansu Firinci i Sinem Reyhan Kiroglu u glumačkoj postavi serije takođe imati prednosti u pogledu priče.

Arka Sokaklar je svojom novom epizodom postala tema društvenih mreža. Serija, o kojoj se veoma priča sa prvom epizodom nove sezone, postala je TT na listama društvenih mreža i dobila hiljade komentara korisnika.

NOVO - Nove turske serije Universdeli i Yardimci Oyuncu

By: TV Exposed