Yagmur Tanrisevsin postala zaštitno lice nove kolekcije

Iz Turske stižu lepe vesti o glumici Yagmur Tanrisevsin. Yagmur je potpisala novi ugovor vezan za marketing. Tačnije, Tanrisevsin je postala zaštitno lice nove kolekcije jednog poznatog brenda. Reč je o brendu Sephora. Sephora je lider u maloprodaji proizvoda za lepotu i negu. Kako ističu u kompaniji, njihova svrha je stvoriti privlačno iskustvo kupovine lepote ...

Yagmur Tanrisevsin postala zaštitno lice nove kolekcije

Iz Turske stižu lepe vesti o glumici Yagmur Tanrisevsin.

Yagmur je potpisala novi ugovor vezan za marketing. Tačnije, Tanrisevsin je postala zaštitno lice nove kolekcije jednog poznatog brenda. Reč je o brendu Sephora.

Sephora je lider u maloprodaji proizvoda za lepotu i negu. Kako ističu u kompaniji, njihova svrha je stvoriti privlačno iskustvo kupovine lepote i podstaći neustrašivost u zajednici. Od 1998. godine Sephora je lider u industriji raznolikosti, inkluzivnosti i osnaživanja u SAD, vođena dugogodišnjim vrednostima kompanije. Sephora ima preko 2.600 prodavnica u 36 zemalja širom sveta, sa bazom od preko 500 trgovina širom Amerike. Sedište kompanije Sephora Americas nalazi se u San Francisko, sa kancelarijama u Njujorku, Meksiko Sitiju, Montrealu, Torontu i Sao Paolu.

NOVO - Deniz Cakir u pregovorima sa Gold Filmom za novu seriju

By: TV Exposed