ŠOK u "Južnom vetru 2" - Sofija postaje prva dama srpskog podzemlja!

Još uvek se nisu smirili utisci vezani za prvu sezonu serije “Južni vetar”, a već je krenula priča o nastavku, drugom delu filma, i drugoj sezoni serije. Nastavak nam prema rečima reditelja donosi mnogo uzbuđenja i neočekivanih promena. Već je najavljeno da će u drugom delu filma Petrov brat, Nenad Maraš da se vrati u ...

ŠOK u "Južnom vetru 2" - Sofija postaje prva dama srpskog podzemlja!

Još uvek se nisu smirili utisci vezani za prvu sezonu serije "Južni vetar", a već je krenula priča o nastavku, drugom delu filma, i drugoj sezoni serije.

Nastavak nam prema rečima reditelja donosi mnogo uzbuđenja i neočekivanih promena. Već je najavljeno da će u drugom delu filma Petrov brat, Nenad Maraš da se vrati u Srbiju. Ono što je otkriveno a do sada nije je to da će Sofija, Petrova supruga, koju u "Južnom vetru" tumači Jovana Stoiljković ući u svet kriminala. I ne samo to, postaće prva dama srpskog podzemlja!

– U filmu “Južni vetar 2” fokus će biti na novom šefu srpske mafije i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. U porodici Maraš doći će do eskalacije ozbiljnih problema. Zbog toga će Petrov brat Nenad (Luka Grbić) morati da se iz Amerike vrati u Srbiju. Odnos između braće biće posebno zanimljiv – poručio je reditelj filma i serije Miloš Avramović za portal filmitv.rs.

Prema njegovim rečima, ovog puta Petar Maraš će imati veliku podršku od supruge Sofije.

– Ona se uvek grozila Maraševog posla, smatrala ga je prljavim i želela je da sebe, Petra i njihovog sina skloni što dalje od mafije i svega što takav život nosi. Međutim, u nastavku vidimo kako bogatstvo i moć menjaju Sofiju. Polakomila se na novac i na to što postaje prva dama srpskog podzemlja. Počinje sve više da ulazi u kriminal i da podržava muža. Glavni akcenat biće na tome da prikažemo kako Maraš pokušava da održi ravnotežu između porodičnog i „profesionalnog“ života – zaključuje Avramović

Snimanje druge sezone serije počinje u martu naredne godine potvrdio je reditelj.

By: TV Exposed