Ilayda Alisan je dobila veliku šansu u karijeri sa serijom Ates Kuslari

Ilayda Alisan, koja je na snimanjima od 2011. godine, bila je uključena u mnoge projekte i stekla značajno iskustvo.

Ilayda Alisan je dobila veliku šansu u karijeri sa serijom Ates Kuslari

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je veliku popularnost stekla posebno likom Aksin u seriji Cukur / Jama, vratila se na ekran sa projektom Ates Kuslari, koji ima potencijal da bude barem toliko uspešan kao ova produkcija. Uprkos činjenici da u njenoj karijeri postoji mnogo različitih TV serija van Cukura, Cukur ima posebno mesto u tome da se dopada milionima fanova ove turske glumice.

Mora se reći da je serija Ates Kuslari / Vatrene ptice imala veoma dobro otvaranje sezone. Ovde je Ilayda Alisan dobila priliku da postane jedna od mladih glumica o kojima se najviše priča u 2023. godini. Glumica je rekla:

„Dugo nisam pročitala scenario koji me je toliko impresionirao. Nisam pročitala ništa od čega su mi se suze oči u prvoj sceni. Toliko volim decu, možda je to povezano sa tim. Njihov opstanak, njihova borba... Postoji neverovatna priča o borbi. Nikada nisam pročitala delo koje me je tako duboko pogodilo.“.

Serija, koja govori o tome kako deca ulice koja usvoje bebu pronađenu u smeću, odgajaju je s ljubavlju i postaju porodica, predstavlja dramu koja ističe vezu srca, a ne krvne veze. Ilayda Alisan takođe predstavlja priču o ovoj bebi pronađenoj u smeću, po imenu Gul Ayse.

Sa nestrpljenjem se iščekuju i rezultati rejtinga druge epizode ​​serije Ates Kuslari, koja će biti emitovana u petak, 20. januara. Opet, ako se mogu postići visoke stope, ovo će seriju učiniti jednim od najiznenađujućih projekata 2023. godine.

NOVO - U četvrtak počinje nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava

By: TV Exposed