Onur Tuna i Hande Dogandemir – Potvrda ljubavi! (FOTO)

Turski mediji su od početka ove godine počeli sa serijalom koji se može nazvati „Sa kim su u vezi glumci i glumice“. Nekada takve vesti budu žestoki promašaji, ali u ovom slučaju čini se da su na dobrom tragu.

Onur Tuna i Hande Dogandemir – Potvrda ljubavi! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Prema natpisima medija Onur Tuna i Hande Dogandemir su u ljubavnoj vezi. Sve je počelo kada je Hande objavila fotografiju na kojoj se u jednom manjem delu ne baš jasno vidi slika muškarca koji liči na Onura. Nakon toga novinari su išli tragom informacije i kako kažu dobili potvrdu iz nekoliko izvora da su kolege glumci zaista u vezi. Dok su mnogi i dalje bili sumnjičari, čini se da je Dogandemir odlučila da reši sve dileme.

Onur Tuna je juče na svom zvaničnom Instagram nalogu postavio novu fotografiju. U pitanju je još jedna od sjajnih fotki koju je napravio pa možda i najbolji turski fotograf Cem Talu. Objava je za dan sakupila preko 110.000 lajkova i preko 1.000 komentara.

Među tim komentarima jedan se svakako izdvojio. U pitanju je upravo komentar koji je napisala Hande Dogandemir. Ona je ispod te objave ostavila srce odnosno emotikon crnog srca, što su njihovi fanovi odmah primetili i počeli da lajkuju komentar. Tuna je na srce, odgovorio srcem.

Nakon ovoga, gotovo da više ni nema dileme da su Onur Tuna i Hande Dogandemir u ljubavnoj vezi. Kako se vama čine kao par? Pišite nam u komentarima.

Evo i pomenute objave sa Onurovog zvaničnog Instagram naloga.

View this post on Instagram

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

NOVO - Engin Altan Duzyatan uskoro napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana!

 By: Milt-TV Exposed