Serija Hekimoglu se (ne) završava u maju

Polako se približavamo kraju turske televizijske serije Hekimoglu. Finale serije je već zakazano. Poslednja epizoda ove serije će biti 18. maja. U pitanju je jubilarna 50. epizda, kada će se serija završiti. Završiti, barem kada je reč o televizijskom formatu. O čemu se radi? Činjenica da je serija Hekimoglu stigla do 50 epizoda, s obzirom ...

Serija Hekimoglu se (ne) završava u maju

Polako se približavamo kraju turske televizijske serije Hekimoglu.

Finale serije je već zakazano. Poslednja epizoda ove serije će biti 18. maja. U pitanju je jubilarna 50. epizda, kada će se serija završiti. Završiti, barem kada je reč o televizijskom formatu. O čemu se radi? Činjenica da je serija Hekimoglu stigla do 50 epizoda, s obzirom na specifičan format je zaista veliki uspeh.

Zbog toga producenti ovog projekta su ostavili „otvorena vrata“ za nastavak serije. Ukoliko se neka od digitalnih platformi javi i bude želela da nastavi rad, serija Hekimoglu će biti nastavljena. Dakle, serija će sigurno imati svoje finale 18. maja kada je reč o televiziji, ali postoji realna opcija da se Hekimoglu nastavi na nekoj od digitalnih platformi.

NOVO - Nove turske serije za prvu polovinu 2021. godine

By: TV Exposed