Kraj serije Kara Tahta u epizodi 13?!

Iza nas je ostala 10. epizoda serije Kara Tahta, koja se emituje na ekranu TRT1. Miray Daner i Furkan Andic dele glavne uloge u seriji, koja skreće pažnju kao drugačija alternativa sredom uveče.

Kraj serije Kara Tahta u epizodi 13?!

Foto Credits: IMDB

Miray Daner je skrenula pažnju svojim rečima potvrdivši vest o finalu ove TV serije. Uznemirile su i reči glumice, koja je izjavila da je serija nastavljena ali samo još malo, da je finale odvedeno malo dalje i da će se serija uskoro završiti.

Pristigle informacije pokazuju da postoji mogućnost da se napravi finale u 13. epizodi serije Kara Tahta. Drugim rečima, ostale su još 3 epizode, a ako su ove tvrdnje tačne, serija bi trebalo da bude poslednji put na ekranu u sredu, 13. jula.

Na društvenim mrežama gledaoci daju veoma prijatne komentare o ovoj turskoj televizijskoj seriji. Gledaoci koji smatraju da Kara Tahta i pričom i glumačkim izvedbama zaslužuje mnogo bolja mesta među serijama, ne žele ni da čuju završnu reč.

Jedan gledalac serije je između ostalog napisao: „Nadam se da neće ući u finale. To je prelepa serija. Gluma je odlična.“. Drugi gledalac smatra da TRT treba da zna vrednost ove produkcije.

Publika, koja je konstatovala da je muzička selekcija, osim glumca i scenarija, bila veoma dobra, čini se da je zadovoljna tokom priče.

Ostaje da vidimo da li će odluka o seriji biti promenjena ili će projekat biti završen u epizodi 13.

NOVO - Gokce Eyuboglu u novoj sezoni serije Bezhat C

By: TV Exposed