Gokce Eyuboglu u novoj sezoni serije Bezhat C

Odluka da se serija Behzat C ponovo spoji sa publikom je u poslednje vreme na dnevnom redu društvenih mreža. Oni koji su uzbuđeni zbog novih epizoda serije pažljivo prate vesti.

Gokce Eyuboglu u novoj sezoni serije Bezhat C

Foto Credits: Dizilah

Canan Erguder je igrala lik tužioca Esre, koja je bila veoma efektna u priči u prvom periodu Behzata C. Treba zapamtiti da je dvojac Erdal Besikcioglu i Canan Erguder imao veoma uspešan partnerski odnos.

Canan Erguder je takođe učestvovala u priči kada se serija Behzat C ponovo sastala sa publikom na Blu TV-u 2019. godine. U prvom periodu serije pucano je na tužioca Esru. U drugom periodu, tužilac Esra, koja je živela u snovima Behzata C, ostavila je otvoreno pitanje da vidimo da li će to biti na neki način u novom delu serije.

Lik tužioca Esre se može vratiti kao proizvod Behzat C-ove mašte, ali sada ćemo pratiti novog tužioca u priči.

Gokce Eyuboglu, koja je dobila veliko priznanje za ulogu Ceyde u seriji Kadin, privukla je veliku pažnju likom Deniz u seriji Zumruduanka. Ove sezone, uspešna glumica, koju smo gledali kao Sanem u TV seriji Sve o braku, postala je ime u glumačkoj postavi treće sezone serije Behzat C.

Ona će u ovoj seriji oživeti lik po imenu Belgin. Gokce Eyuboglu će se dakle uskoro vratiti na set sa novom sezonom serije Behzat C.

NOVO - Zehra Yilmaz je u seriji Gul Masali pronašla lik kakav je želela da glumi!

By: TV Exposed