Kerem Bursin i Demet Ozdemir u seriji Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene

Ono što je bilo najavljeno pre nekoliko dana polako dobija svoj epilog. Kerem Bursin i Demet Ozdemir će tumačiti glavne uloge u novoj seriji.

Kerem Bursin i Demet Ozdemir u seriji Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija MF Yapim priprema novi projekat za Disney Plus digitalnu platformu. Reč je o novoj internet seriji pod nazivom Duyayla Benim Aramda ili u prevodu Između sveta i mene. Scenario za ovaj projekat piše Pinar Bulut a režiser na projektu će biti Hulya Gozer.

Ova nova turska internet serija će doneti još jednu romantičnu i ljubavnu priču. Polako se stiče utisak da se turske romcom polako sele na digitalne platforme. Ovo je prema pisanju turske štampe prva serija koju je Disney Plus naručio u Turskoj.

O ovom projektu odnosno glumačkom kadru u njemu je već bilo reči. Glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji će tumačiti Kerem Bursin i Demet Ozdemir. Takođe, jednu od veoma važnih uloga u projektu će tumačiti Hafsanur Sancaktutan. Ostatak glumačkog kadra će biti poznat u narednom periodu, a po svemu sudeći očekuje nas ozbiljna serija sa ozbiljnim glumačkim kadrom.

Kako se vama čine Kerem Bursin i Demet Ozdemir kao par na sceni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Danas počinje nova turska serija Yalniz Kurt | Usamljeni vuk

 By: Milt-TV Exposed