Burcu Binici o Oktayu Kaynarci i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

Burcu Binici, koja je rođena u Erzurumu 1986. godine, vratila se u televizijsku seriju u novoj sezoni sa TV serijom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje na ATV ekranu.

Burcu Binici o Oktayu Kaynarci i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja u priči igra lik Meltem, rekla je da je sve prošlo u najboljem redu. U seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, u kojoj je Oktay Kaynarca i glavni glumac i producent, do izražaja dolaze ženske glumice. Pored važnih imena kao što su Ebru Ozkan, Pelin Akil, Isil Yucesoy i Gulenay Kalkan, Burcu Binici igra uticajni ženski lik u seriji.

Glumica je rekla: „Drama ide dobro, intenzivno je ekstremna. Raspoloženi smo zbog rejtinga. Bar smo plaćeni za umor, što je za nas jako dobro. Uzbuđeni smo, zabavno je“, Burcu, koja je izbegavala da daje savete o priči serije Ben Bu Cihana Sigmazam, želela je da to bude iznenađenje.

Burcu Binici, koja je upitana kako je to raditi sa Oktayem Kaynarcom, dala je sledeću izjavu: „Raditi sa gospodinom Oktayem je neverovatna stvar. Mislim da svaki glumac mora da radi sa njim. Ali idem kući vrlo mirno na ovom setu.”. Nije prošlo nezapaženo što je glumica rekla da su veoma mirno sarađivali sa Oktayem Kaynarcom, koji joj je i kolega i šef, i poželela svim kolegama da to iskuse.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Binici (@burcubinicii)

NOVO - Mlade zvezde turske serije Darmaduman o školskim danima

By: TV Exposed