Talat Bulut kritikovao scenario serije Tuzak / Klopka!

Jedna od dugo očekivanih TV serija nove sezone je Tuzak / Klopka. Nakon izlaska projekta, koji su fanovi serije dugo čekali sa velikim uzbuđenjem, skoro je razočarao svojim rejtingom.

Talat Bulut kritikovao scenario serije Tuzak / Klopka!

Foto Credits: IMDB

Posle niske gledanosti, vreme emitovanja serije Tuzak, u kojoj su Akin Akinozu i Bensu Soral prednjačili, prvo je pomereno, a potom su izneti navodi da će u finale biti u 13. epizodi. Talat Bulut, jedan od vodećih glumaca u seriji Tuzak / Klopka i glavni glumac takođe je izneo ozbiljne kritike na račun scenarija.

Talat Bulut, koji je izjavio da poenta lika nije bila dobra nakon što su nedelje prošle sa likom napisanim kada je prvi put počeo, svojim intervjuom je otkrio glavni problem u seriji Tuzak, gde je skrenuo pažnju na greške u scenariju. Za Buluta, promene u scenariju leže iza neuspeha. Međutim, ako se pita Bensu Soral, popularna glumica i dalje odlazi na set sa uzbuđenjem prvog dana i nastavlja da radi intenzivnim tempom. Bensu Soral je u okruženju sve veće kritike serije Tuzak na društvenim mrežama rekla sledeće:

„Sve je u redu. Sutra ću ponovo ustati vrlo rano i otići na set.”. Za Bensu Soral, dok je serijal Tuzak i dalje projekat zbog kojeg je veoma uzbuđena, rangiranje kritika Talata Buluta stvorilo je zanimljivu situaciju.

Talat Bulut je grešku u TV seriji Tuzak ovako izrazio: „Moramo stvoriti prostor koji može privući pažnju svih. Moramo da distribuiramo priču unutar tog područja. Možda ga nemamo. Neka vaš nastup bude snažan koliko želite, ako postoji scenario koji utiče na vas, ako postoji režiser koji utiče na vas, ako postoji kanal koji vas emituje... Još nismo prihvatili razumevanje i distribuciju kolektivizma.”.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Beril Pozam i serija Yali Capkini - Pun pogodak!

By: TV Exposed