Da li je akcenat serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo stavljen na pogrešnu temu?!

Pet epizoda je iza nas u turskoj TV seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja se emituje na Star TV-u četvrtkom uveče.

Da li je akcenat serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo stavljen na pogrešnu temu?!

Foto Credits: DiziCentral

Priča ove TV serije je drugačija i izuzetna, ali čak i gledaoci o nekim pitanjima misle drugačije od scenarista.

Ocene projekta Yuz Yillik Mucize su takođe ispod proseka, a čak su i obožavaoci Ebru Sahin i Birkana Sokullua kritični prema projektu. Gledaoci, koji odnos Harike i Kemala vide kao klasičnu priču turske TV serije, smatraju da scenaristi previđaju glavno pitanje kojim treba da se pozabave.

Mnogo je ljudi koji misle da bi priča o Esrefu i Sureyyi i prošlim iskustvima lika Alija Tahira trebalo da zauzmu jače mesto u seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo. Ljubitelji serije smatraju da stav scenarista da priču stavljaju na duo Ebru Sahin i Birkan Sokulu nije u potpunosti ispravan.

Radnja serije je na pogrešnom putu

Mnogi obožavaoci turskih TV serija negoduju na društvenim mrežama da su dešavanja u ovoj turskoj seriji na pogrešnom putu, da ima previše primera serija koja se fokusiraju na ljubav i da će biti teško nastaviti sa ovim klišeom.

Međutim, odnos Sureyye i Esrefa i lik Ali Tahir imaju aspekte koji publiku odvode u prošlost, a ako priča krene od ove tačke, može nastati sasvim drugačija situacija.

Brojni fanovi obratili su se scenaristima serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo na društvenim mrežama rečima: „Nema više ništa od praznog para kao što su Harika i Kemal. Nijedna emocija ne prolazi. Nije za poverovati. Mogla je to biti veoma dobra serija sa temom Sureyya i Esref.”.

NOVO - Feyza Civelek privlači pažnju ulogom u seriji Kizilcik Serbeti

By: TV Exposed