Burak Sevinc privlači pažnju novim likom

Sa početkom emitovanja nove TV serije Icimzdeki Ates koja se emituje na ATV TV ekranima četvrtkom uveče, pred publikom se pojavila još jedna dramski orijentisana priča. Dolazeći u prvi plan kao pravna serija i dajući izgled omladinske drame kao rezultat snažnog pozicioniranja mladih imena, ovaj projekat se izdvaja kao teška dramska serija.

Burak Sevinc privlači pažnju novim likom

Foto Credits: Internet Haber

U seriji, u kojoj glavne uloge preuzimaju Burak Sevinc i Ceren Benderlioglu, pred publiku se iznose događaji dvoje uspešnih advokata, kako u poslovnom svetu, tako i u njihovom privatnom životu. Pored toga, detalje o tome kroz šta su četiri mlada advokata prošla u trenutku napretka u svojoj profesiji, možete pronaći takođe u ovoj seriji.

Burak Sevinc, koji je bio na snimanju oko šest meseci za seriju Ljubavno putovanje Haci Bairam-ı Veli prošle godine, a privukao je pažnju TV serijom koja je ove godine stigla na ekrane, nastavlja da se pojavljuje na ekranu sa sasvim drugačijim likom. Glumac je postao popularan sa likom Fethija u TV seriji Soz / Zakletva i povećao svoje iskustvo sa mnogim različitim produkcijama do ovog perioda.

Burak Sevinc je oživeo odlučnu i idealističku ličnost u seriji u kojoj igra glavnu ulogu i tumači lik Dogana. Nije moguće uznemiriti, uvrediti ili pretiti advokatu Doganu. Niko ga ne može potkupiti, nikada ne okleva da traži sve račune koje pravda i pravo mogu tražiti.

Vrativši se na ekran sa tako snažnim karakterom, glumac se dobro slagaže i sa Ceren Benderlioglu, koja tumači lik Tulin.

NOVO - Senden Daha Guzel / Lepša od tebe  - "problem" sa mišićima se nastavlja!

By: TV Exposed