Senden Daha Guzel / Lepša od tebe - "problem" sa mišićima se nastavlja!

Letnja serija Fox TV-a Senden Daha Guzel / Lepša od tebe sinoć je stigla na ekrane novom epizodom. Serija, koja je došla sa velikim tvrdnjama, ali nije mogla da ostvari očekivani debi u gledanosti, i dalje pokazuje mišiće glavnog glumca Buraka Celika, uprkos kritikama.

Senden Daha Guzel / Lepša od tebe  - "problem" sa mišićima se nastavlja!

Foto Credits: IMDB

TV serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, sa Cemre Baysel i Burakom Celikom u glavnim ulogama, stigla je na ekrane sa velikim očekivanjima. Njena dva najveća “oružja” bili su Cemre Baysel i njena scenaristkinja Ayse Uner Kutlu. Međutim, čini se da ova dva oružja ne čine mnogo. Serija za sada nije mogla da ostvari željeni rezultat u gledanosti.

Jedan od upečatljivih aspekata serije Senden Daha Guzel je to što su mišići Buraka Celika, glavnog glumca, bili previše prikazani tokom serije. U stvari, publika je uporedila ovu mišićnu predstavu sa scenama sa Cana Yamana u seriji Erkenci Kus.

Publika gleda i nastavlja da kritikuje ove scene u TV seriji Lepša od tebe. Ipak, scenaristkinja ne želi da odustane od prikazivanja ovih scena. Naime, scene u kojima je prikazano mišićavo telo Buraka Celika ostavile su traga u epizodi, koja je emitovana sinoć.

Dok su neki gledaoci izjavili da konstantno ispoljavanje mišića sprečava Buraka da glumi, neki su primetili da je Celikov glumački talenat veoma slab i da može da “postoji” samo sa mišićima.

Serija Senden Daha Guzel počela je da dolazi na TV ekrane pre dve nedelje. Scene u kojima se prikazuju mišići Celika bile su predmet kritika od prve epizode. Dok je publika smatrala ove scene preteranim, skrenula je pažnju na činjenicu da je nastao “novi Can Yaman”.

Verujemo da mnogi znaju, Can Yaman se istakao svojim mišićavim telom u TV serijama Erkenci Kus i Bay Yanlis.

NOVO - Otkriveno kada će se venčati Ozge Gurel i Serkan Cayoglu

By: TV Exposed