Cagatay Ulusoy kao žigolo u novom projektu Centilmen / Džentlmen!

Turski glumac Cagatay Ulusoy prema pisanju turskih medija ima novi projekat. Prenosimo i o čemu se radi.

Cagatay Ulusoy kao žigolo u novom projektu Centilmen / Džentlmen!

Foto Credits: Internet Haber

Cagatay Ulusoy je 21. septembra završio rad na Netflixovoj seriji pod nazivom Terzi / Krojač, u kojoj tumači glavnu ulogu. Snimljene su tri sezone ovog projekta, nakon čega je Ulusoy otišao na kratak odmor. Pauzu u poslu provodi sa voljenom Duygu Sarisin na njihovoj jahti. Uz to, Cagatay je iznenadio Duygu posetom Amsterdamu, koja je bila poklon za njen rodjendan.

Prema pisanju turske štampe, Cagatay Ulusoy neće dugo odmarati. Uskoro će raditi na još jednom projektu koji će biti snimljen za Netflix digitalnu platformu. Reč je o filmu pod nazivom Centilmen ili u prevodu Džentlmen za koji je zadužena kompanija OGM Pictures. Scenario piše Deniz Madanoglu, poznata po svom radu u TV seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih ali i seriji Terzi čije je snimanje nedavno završeno. Madanoglu trenutno završava i scenario za TV seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Režiser na novom filmu koji priprema Deniz a u kom će glavnu ulogu tumačiti Cagatay je Onur Bilgetay.

Ono što ovaj projekat ističe jeste upravo uloga koju će Cagatay Ulusoy tumačiti. On će glumiti – žigola! Njegov lik će u radnji filma pružati eskort usluge bogatim, često starijim damama.

U toku je kasting za ovaj novi projekat, a mnoge zanima koja dama će biti u glavnoj ženskoj ulozi.

NOVO - Nurgul Yesilcay otkrila tajne dobrog izgleda!

By: TV Exposed