Da li su Ayca Aysin Turan i Alp Navruz u vezi?!

Jedno od pitanja koje „muči“ sve medije u Turskoj, ali i veliki deo javnosti je da li su Ayca Aysin Turan i Alp Navruz u ljubavnoj vezi. Zvaničnih odgovora na to pitanje nema, ali ima mnogo zaljubljenih osmeha.

Da li su Ayca Aysin Turan i Alp Navruz u vezi?!

Foto Credits: Internet Haber

Ayca Aysin Turan je posetila svoju glumačku agenciju, iz poslovnih razloga. Po izlasku iz iste, pripadnici medija su je zamolili za kratak intervju na šta je glumica pristala. Ayca je istakla da treuntno pregovara za rad na novom projektu. Još uvek ništa nije poznato i sigurno, ali su pregovori u toku i idu u dobrom pravcu. U narednom periodu bi mogli da saznamo da li će se glumica pojaviti u nekoj novoj seriji i koji projekat je u pitanju.

Potom su usledila pitanja iz privatnog života. Jedan od novinara je pitao Aycu o njenoj vezi sa Alpom Navruzom. Glumica je počela da se zahvaljuje novinarima i kroz osmeh rekla da je baš lepo vreme. Novinari su insistirali da im Ayca odgovori sa da ili ne, ali je glumica nastavila sa pomalo „zaljubljivim osmesima“.

Iz svega toga pripadnici medija su zaključili da između nje i Alpa zaista postoji neka ljubavna veza. U prilog tome govori i činjenica da glumica na pitanje o vezi sa kolegom nije odgovorila sa „ne“ već se samo smešila.

Šta vi mislite da li su Ayca Aysin Turan i Alp Navruz u vezi? Kako vam se čine kao par, ako jesu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Turski glumac Cagatay Ulusoy i njegove fantastične promene fizičkog izgleda!

 By: Milt-TV Exposed