Nazli Bulum u novom već zapaženom projektu

Turska glumica Nazli Bulum je na setovima od 2012. godine i davala je efektne nastupe u projektima u bioskopu i TV serijama.

Nazli Bulum u novom već zapaženom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je privukla pažnju u projektima TV serija kao što su Ciplak Gercek, Umuda Kelepce Vurulmaz i Bartu Ben, nedavno je imala veliki uspeh sa TV serijom Sadakatsiz / Neveran.

Nazli Bulum, koji je igrala lik Nil u TV seriji pod nazivom Sadakatsiz, koja je trajala 2 sezone i donela milione na ekrane, a popularnost je stekla dugim učešćem u ovom projektu, nastavlja da proizvodi nove projekte. Bulum, koja je kratko učestvovala u seriji Mahkum / Zatvorenik, a takođe je bila i u timu projekta Oregon, dobila je važnu priliku u filmu Centilmen / Džentlmen o kome se sada priča. Nestrpljivo se iščekuje film u kojem glume Ebru Sahin i Cagatay Ulusoy.

Dok je prisustvo dvoje uspešnih glumaca učinilo da se film Centilmen izdvoji, ovaj projekat je takođe stvorio novu priliku za popularnost Nazli Bulum. Da će svi u projektu Džentlmen privući pažnju govori i činjenica da će se film, koji je počeo da se snima za Netflix digitalnu platformu, emitovati u mnogim zemljama sveta, kao i da dva vodeća imena imaju velike baze fanova u inostranstvu. Nazli, koja će tumačiti lik Fuliye u filmu Centilmen / Džentlmen, u kojem glume Senay Gurler i Haki Bicici, potrudiće se za uspeh ovog projekta do nove godine.

NOVO - Merve Dizdar će pokušati da osvoji srca publike novim projektom

By: TV Exposed