Merve Dizdar će pokušati da osvoji srca publike novim projektom

Merve Dizdar je postala jedno od imena koje su producenti najviše cenili nakon njenog uspešnog nastupa u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, koja je trajala dve sezone.

Merve Dizdar će pokušati da osvoji srca publike novim projektom

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @mervedizdar

Merve Dizdar, koja je takođe radila u Netflixovoj seriji Ersan Kuneri, želi da impresionira svoje fanove svojim najnovijim filmskim projektom pod nazivom Tamirhane. Dizdar, koja je takođe učestvovala u mjuziklu Alisa u zemlji čuda i koja je poslednjih godina ostvarila značajne radove u različitim kategorijama, takođe dobija velike mogućnosti za učenje u svakom projektu u kojem učestvuje.

Nejat Isler, Riza Kocaoglu, Bulent Sakrak, Ali Seckiner Aliciter, Engin Hepileri, Erkan Kolcak Kostendil i Erkan Can bili su zajedno sa glumcima koji su ostvarili značajna dela i koji su se pojavili u novom filmu. Film, koji je objavljen 11. novembra 2022, bio je važno iskustvo za glumicu. Merve Dizdar je na tut emu izjavila:

„Ne možete ni imenovati ovaj tim jedan po jedan. To je veoma impresivna glumačka ekipa. Zaista sam ponosna što sam u njemu. Naučila sam mnogo.". Glumica, koja smatra da će se publika u filmu jako zabaviti, navela je da ima lepih iznenađenja. Prema rečima glumice, publici će se svideti ovaj film.

Snimanje filma Tamirhane, koji svojom glumačkom postavom i pričom privlači pažnju, bilo je prilično zabavno. Erkan Kolcak Kestendil sedi u rediteljskoj fotelji filma, koji su producirali Ski Films, Dentsu Turkey, Kumbara Film i ASC Films. Bulent Sakrak, koji je takođe glumio u filmu, napisao je scenario za ovaj projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Druga sezona turske serije Kuc Ucusu / Let ptica će biti još bolja od prve?!

By: TV Exposed