Druga sezona turske serije Kuc Ucusu / Let ptica će biti još bolja od prve?!

Prva sezona Netflixove serije Kuc Ucusu / Let ptica, u kojoj glume Birce Akalay, Ibrahim Celikkol i Miray Daner, privukla je veliku pažnju.

Druga sezona turske serije Kuc Ucusu / Let ptica će biti još bolja od prve?!

Foto Credits: IMDB

Bio je važan uspeh što je serija pokazala mnogo uspešniji rezultat od očekivanog i dostigla veliki broj pregleda na Netfliksu. Tim je ponovo otišao na set za zaista uticajnu seriju Kus Ucusu / Let ptica. Ekipa serije Kus Ucusu, za koju se otkriva da će se emitovati u drugoj sezoni naredne godine, nastavlja da radi na setu sa visokim moralom i visokom motivacijom nakon velikog uspeha koji je usledio u prvoj sezoni.

Birce Akalay takođe nije prihvatila veoma važne projektne ponude od producenata zbog snimanja nove sezone serije Kus Ucusu. Glumica je ušla u sjajno okruženje za interakciju objavljivanjem serija Let ptica i Mezarlik / Groblje u junu. Pošto fanovi iz celog sveta vole ove dve Netflixove serije, Birce je odlučila da učestvuje u ovim serijama umesto u drugim projektima.

Svi znaju da će nova sezona biti noćna mora za lik Asli, a jasno je da će se Miray Daner ponovo istaći svojim glumačkim nastupom. Biće još jedno važno iznenađenje što će se u drugoj sezoni u priču naći i majstorska imena poput Tilbe Saran, Arifa Piskina i Buraka Sergena. Pored toga, Ruya Andac će imati odličnu priliku da se u novoj sezoni predstavi sa likom po imenu Nazli.

Dok se očekuje da se druga sezona serije Kus Ucusu / Let ptica emituje sredinom 2023. godine, treba napomenuti da već postoji velika publika koja želi da se što pre snimi treća sezona.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Sila Turkoglu na pravom testu od nove epizode serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed