Hazal Subasi ima novog momka?!

Turska glumica Hazal Subasi je poznata po svom glumačkom talentu i kvalitetu. Ovog puta u centar pažnje javnosti i medija je došla zbog privatnog života.

Hazal Subasi ima novog momka?!

Foto Credits: Takvim

Prema pisanju novina Hurriyet, odnosno njihovog novinara Mehmeta Yustundaga koji je dobro upoznat sa životima javnih ličnosti u Turskoj, Hazal Subasi je u ljubavnoj vezi koja je privukla dosta pažnje. Evo i o kome se navodno radi, odnosno ko je muškarac koji je osvojio srce ove lepe glumice.

Prema pisanju turske štampe, Hazal je u vezi sa rodjakom Arasa Buluta Iynemlija. U pitanju je mladić koji se zove Atakan Basoglu i koji takođe radi u istoj industriji kao Hazal. Njih dvoje se već prate na društvenim mrežama, a kruže priče da su i vidjeni zajedno.

Ostaje da sačekamo da se oglasi i sama glumica i potvrdi ili možda demanutuje ove informacije.

Ono što je posebno zanimljivo pripadnicima medija je činjenica da su Aras i bivši dečko Hazal Subasi, Riza Kocaoglu, veoma bliski prijatelji.

Uskoro u novoj TV seriji

Kada je u pitanju njena karijera, Hazal Subasi se pojavila u sedam projekata. Poslednje uloge imala je u Netflixovoj seriji Sicak Kafa i TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor koja je emitovana na TRT1.

Karijeru je otpočela ulogom Zehre u popularnoj TV seriji Adini sen koy.

U poslednje vreme se piše da je Hazal blizu nove TV serije, a potvrde te informacije se očekuju uskoro.

NOVO - Pinar Deniz uskoro ponovo na ekranima

By: TV Exposed