Pinar Deniz uskoro ponovo na ekranima

Turska glumica Pinar Deniz jedna je od onih koje su obeležila prethodni period. Pinar briljira u seriji Yargi / Presuda.

Pinar Deniz uskoro ponovo na ekranima

Foto Credits: DiziCentral

Pinar Deniz je dve sezone u glavnoj ulozi u TV seriji Yargi / Presuda. U njoj je u više navrata pokazala fantastičan glumački talenat ali i kvalitet. Njen lik, advokatica Ceylin je prolazila kroz mnogo emotivnih trenutaka u radnji ove popularne turske serije a Deniz je sve to iznela na sjajan način. Pohvala na njen račun, odnosno račun njene glume ne manjka.

Poznata glumica koja je u privatnom životu u ljubavnoj vezi sa kolegom Kaanom Yildirimom vidjena je u Zorlu šoping centru. Glumica je pozdravila pripadnike medija i nastavila obilazak tržnog centra. Pinar je odlučila da tokom leta odmara i prikuplja energiju za treću sezonu serije Yargi.

Serija Aktris od 31. maja

Serija Presuda će biti nastavljena u sezoni 3 na jesen. Očekuje se da ovaj projekat ponovo na TV ekranima bude u toku septembra. Ono što je izvesno je da ćemo u njemu i dalje gledati Kaana Urgancioglua kao Ilgaza, što je svakako obradovalo fanove ovog projekta.

Ipak, iako neće raditi Pinar Deniz ćemo moći da gledamo na ekranima. Glumica će se pojaviti u seriji Aktris / Glumica. Reč je o Disney Plus projektu koji će biti emitovan od 31. maja. Pinar će u njemu tumačiti zanimljiv lik, a njen partner u ovoj seriji je Uraz Kaygilaroglu.

Snimanje kadrova na seriji Aktris je završeno, tako je pred Deniz period odmora.

Tu je i video najava nove serije.

NOVO - Cemal Toktas napravio problem seriji Yurek Cikmazi

By: TV Exposed