Cemal Toktas napravio problem seriji Yurek Cikmazi

Turski glumac Cemal Toktas tumačio je važan lik u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Kažemo tumačio, jer je glumac odlučio da napusti projekat zbog druge serije i time napravio veliki problem.

Cemal Toktas napravio problem seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: Haberler

Cemal Toktas se odlučio na korak koji nije baš najkorektniji i koji je podložan mnogim kritikama. Pa o čemu se radi?

Menadžer Cemala Toktasa, koji u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce tumači lik Kivanca, odlučio je da njegov klijent potpiše novi ugovor za novu ulogu u TV seriji koja će biti snimana pre završetka serije Yurek Cikmazi.

Cemal Toktas je postao deo glumačke ekipe nove TV serije Donence koja će biti emitovana tokom leta. Problem je nastao što je u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce ostalo da se snime još dve epizode i postavlja se pitanje šta će biti sa likom Kivanca, s obzirom da se Cemal preselio na drugi projekat?!

Važan lik u seriji Donence

Toktas će u novoj seriji tumačiti važan lik, ulogu oca glavnih likova Gece i Gulduza. Način na koji je prešao u ovaj projekat ne samo da je podložan kritikama, već vrlo verovatno i tužbama.

Vrlo je moguće da će Gold Film, koji priprema seriju Donence snositi pravne posledice kao i sam glumac, zbog nepoštovanja prethodnog ugovora. Odnosno ugovora za seriju Yurek Cikmazi...

View this post on Instagram

A post shared by Cemal Toktaş (@cemaltoktas)

NOVO - Buce Buse Kahraman dobila podršku od kolege iz serije Yali Capkini

By: TV Exposed