Serenay Sarikaya – uskoro nova serija?!

Birsen Altuntas prenela je vest da kompanija Tims&B nastavlja pripreme za novu Netflixovu seriju pod nazivom Sicak Kafa. Priprema se projekat u kom bi glavnu ulogu trebala da tumači Serenay Sarikaya. Prema dostupnim informacijama, Serenay će se uskoro pojaviti u novoj seriji. Birsen je ranije izveštavala da će Serenay Sarikaya glumiti u seriji Pera Palace. ...

Serenay Sarikaya – uskoro nova serija?!

Birsen Altuntas prenela je vest da kompanija Tims&B nastavlja pripreme za novu Netflixovu seriju pod nazivom Sicak Kafa. Priprema se projekat u kom bi glavnu ulogu trebala da tumači Serenay Sarikaya.

Prema dostupnim informacijama, Serenay će se uskoro pojaviti u novoj seriji. Birsen je ranije izveštavala da će Serenay Sarikaya glumiti u seriji Pera Palace. Ispostavilo se da je to na kraju bio samo marketing. Koliko je informacija o Serenayinoj novoj seriji zaista istinita ostaje da sačekamo i vidimo. Vest o Sarikayinoj novoj ulozi nije bez osnova. Oya Dogan je ranije pisao o tome da će se mlada glumica pojaviti u turskoj verziji poznate sage o vampirima Twilight.

Ono što je sigurno je to da bi novi projekat mogao da predstavlja prekretnicu u karijeri nekada jedne od najtalentovanijih turskih glumica.

NOVO - Ege Kokenli u novoj seriji

By: TV Exposed