Da li će biti treće sezone serije Teskilat / Organizacija?

Turska serija Teskilat / Organizacija, koja nastavlja da se susreće sa publikom na ekranu TRT1, takođe je veoma efektno debitovala svojom drugom sezonom. Međutim, sa pričom u seriji Yargi / Presuda koja je veoma jaka, grupa gledalaca je prešla na ovu seriju,

Da li će biti treće sezone serije Teskilat / Organizacija?

Foto Credits: IMDB

Organizacija već duže vreme ima problema sa prvim mestom kada je u pitanju rejting. Taj problem stvorila je upravo serija Yargi.

Rezultati gledanosti 44. epizode ​​serije Teskilat, čiji je rejting jedno vreme bio na fantastičnoj brojci od 12, emitovanoj u nedelju, 24. aprila, otkrivaju gubitak gledanosti za polovinu. Naravno, mesec Ramazan ima uticaja na ovo. Kao i za mnoge druge TV serije, interesovanje za Teskilat je splasnulo. Pored toga, sa lepšim i toplijim vremenom, stopa gledanja televizije postepeno se smanjuje.

Međutim, ova opravdanja nemaju mnogo smisla kada pogledate seriju Presuda, koja i dalje dobija veoma efikasne ocene. Serija Yargi na Kanalu D takođe je u opadanju, ali ne kao Teskilat. S obzirom na situaciju serije Yargi / Presuda, koja je u nedelju uveče, 24. aprila, osvojila prvo mesto u svim kategorijama rejtinga, može se sa pravom postaviti pitanje o sudbini serije Teskilat? O ovom pitanju se takođe raspravljalo i diskutuje na društvenim mrežama.

Efikasno partnerstvo Caglara Ertugrula i Deniz Baysal i činjenica da je priča puna akcije pokazuje da serija ima kapacitet da se nastavi u narednoj sezoni. Međutim, činjenica da je gledanost toliko pala može doneti mogućnost ozbiljnog pada interesovanja u trećoj sezoni.

Očekuje se da će TRT1 doneti odluku o nastavku u trećoj sezoni. Naravno, ako se gledanost ne smanji dalje pred kraj sezone i ako dođe do povećanja posle Ramazana, treća sezona će biti zagarantovana. Ostaje da vidimo kako će se stvari dalje odvijati.

NOVO - Evo zbog čega je Pinar Deniz tužna!

By: Milt-TV Exposed