Kirmizi Oda ulazi u istoriju turskih serija

Kirmizi Oda priprema novu sezonu serija koje će imati veliki smisao u otkrivanju socijalnih problema. Serije u novoj sezoni su snimane tako da se veoma razlikuju od ostalih i nose veoma upečatljiv sadržaj. Glavne uloge u ovoj seriji igraju Binnur Kaia, Tulin Ozen, Burak Sevinc, Meric Aral; Uključeni su i Halit Ozgur Sarı, Gulcin Kultur ...

Kirmizi Oda ulazi u istoriju turskih serija

Kirmizi Oda priprema novu sezonu serija koje će imati veliki smisao u otkrivanju socijalnih problema.

Serije u novoj sezoni su snimane tako da se veoma razlikuju od ostalih i nose veoma upečatljiv sadržaj.

Glavne uloge u ovoj seriji igraju Binnur Kaia, Tulin Ozen, Burak Sevinc, Meric Aral; Uključeni su i Halit Ozgur Sarı, Gulcin Kultur Sahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan. Kirmizi Oda  zajedno sa serijom Moj dom moja sudbina bitne adute vuku iz dela Gulserena Budaiıcıoglu, tj. priča koje su zasnovane na istinitim životnim događajima.

Gosti glumci će takođe biti predstavljeni u svakoj epizodi serije. U prvoj epizodi Evrim Alasia, Salih Bademci i Hande Dogandemir učestvovali su u seriji kao gostujući glumci. Određene scene i događaji dovodiće gledaoce do suza. Činjenica da su to stvarne životne priče i da su mnogi ljudi doživeli ili čuli slične situacije u svojim životima daje ovoj seriji poseban i dragocen smisao. Osim suza nova sezona će na publiku imati veliki psihološki uticaj.

Neki od komentara gledalaca koji su videli trejlere nagoveštavaju “procvat”  gledanosti serije:

-      “Naježio sam se, na kraju ćemo svi plakati mnogo, čekam, sa radoznalošću”.

-      “Kadar je legendaran, obožavam ga! Nadam se da će svakog leta biti maker 3 ovakve serije koje nemaju dodirnih tačaka”.

-      “Nadam se da će doći do buđenja svesti I da će društvo naučiti lekciju. Ovo je prvi put das am uzbuđen zbog turske TV drame, i srećan sam zbog toga.

By: TV Exposed